Just for member Exclusive profile
 
HomePortalFacebookblogspotFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
iTunes
[EP] Kawan


Male
Aquarius Dog
Number of posts : 152
Birthday : 1995-01-26
Age : 21
Location : Houstan / JPN !!
Hobbies : DILF !!!
Registration date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Fri Jun 26, 2009 8:53 am

julie "
knapa???
seperti yg Syahira94 ckp tue :
hahaha
tpy ndak semua perepmpuan bley d pujuk cam tuh..
huhuhu
That's why lah i said
do not TOO confident bout what i'm posting it!!
ok.....
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/aquadudes
julie_yatie
[EP] Rocker
[EP] Rocker


Female
Sagittarius Horse
Number of posts : 1284
Birthday : 1990-11-28
Age : 26
Location : Tawau buMi PeLadaNG
Hobbies : bYk giLa hobi Q,hek2..
Registration date : 2009-03-21

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Sat Jun 27, 2009 1:53 am

~owH..
mcm tu ka??

~dia cuMa bg penegasan saQ tu..
jgnLa amik ati..
hee..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/julieyatie
iTunes
[EP] Kawan


Male
Aquarius Dog
Number of posts : 152
Birthday : 1995-01-26
Age : 21
Location : Houstan / JPN !!
Hobbies : DILF !!!
Registration date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Sun Jun 28, 2009 2:01 am

hahahaha XD (LOL)
endaklah sis julie !!!
sy ne endaklah pndai mrh ...
kalau sy mrh pn sekejap jeee,lepas tue ketawa sdh mcm org gila !!
hahaha XD..
ambi hati lagi...hahaXD..
kalau sis nak tau,sy ne no feeling !!(means i'm not emotional)
hahaha XD
oklah sis...
bgitu jugak yg lain k...
kalau aq post comment,jgn kamu fikir aq ne kuat marah ya...
hahaha XD ..
ok..gudbuhbye !!
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/aquadudes
Farihan94
Pereka Grafik
Pereka Grafik


Male
Aries Dog
Number of posts : 3358
Birthday : 1994-04-11
Age : 22
Location : Tawau
Hobbies : online...!
Affiliation : Muslim ...
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Sun Jun 28, 2009 6:07 am

hha...ya bha iTunes x jgak tue
Back to top Go down
View user profile http://friendster.com/51787983
julie_yatie
[EP] Rocker
[EP] Rocker


Female
Sagittarius Horse
Number of posts : 1284
Birthday : 1990-11-28
Age : 26
Location : Tawau buMi PeLadaNG
Hobbies : bYk giLa hobi Q,hek2..
Registration date : 2009-03-21

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Sun Jun 28, 2009 6:14 am

~hee..
ok ba..

peace no war ok..
huhu..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/julieyatie
iTunes
[EP] Kawan


Male
Aquarius Dog
Number of posts : 152
Birthday : 1995-01-26
Age : 21
Location : Houstan / JPN !!
Hobbies : DILF !!!
Registration date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Sun Jun 28, 2009 8:26 am

farihan :
ok..but i mention you call me what??
don't call me iTunes...calll be AKIRA..ok...PEACE !!

julie :
ya !! Peace no WAR !!
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/aquadudes
josebell
[EP] Master
[EP] Master


Male
Scorpio Goat
Number of posts : 879
Birthday : 1991-11-10
Age : 25
Location : tamparuli
Hobbies : online
Affiliation : sda
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Mon Jun 29, 2009 2:12 am

sapa akira???
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/josebell
julie_yatie
[EP] Rocker
[EP] Rocker


Female
Sagittarius Horse
Number of posts : 1284
Birthday : 1990-11-28
Age : 26
Location : Tawau buMi PeLadaNG
Hobbies : bYk giLa hobi Q,hek2..
Registration date : 2009-03-21

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Mon Jun 29, 2009 5:10 am

~owh ok akira..
ahahaha..

~smart ba nama mu..
mcm korea..
huhu..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/julieyatie
iTunes
[EP] Kawan


Male
Aquarius Dog
Number of posts : 152
Birthday : 1995-01-26
Age : 21
Location : Houstan / JPN !!
Hobbies : DILF !!!
Registration date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Mon Jun 29, 2009 11:44 am

joseball :
haha XD ...
aqlah AKIRA ...
yeepeee !!

julie :
haha XD
thnkssss julie !!!
aq pn ndak tau nama apa dari mana tue...
hhehe
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/aquadudes
ThefT
[EP] Elite
[EP] Elite


Male
Capricorn Pig
Number of posts : 2344
Birthday : 1995-12-27
Age : 20
Location : Sabbah...bah@NaKaDnA$
Hobbies : Stay PAGAN,Sehati bedansa,Surfing,Tidur,SmS
Affiliation : MusliM@IslaM
Registration date : 2009-04-24

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Mon Jun 29, 2009 12:19 pm

+Samat nmamu akira,i'skill
+Bha tu,hohoho....
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/lordofthedarkness
iTunes
[EP] Kawan


Male
Aquarius Dog
Number of posts : 152
Birthday : 1995-01-26
Age : 21
Location : Houstan / JPN !!
Hobbies : DILF !!!
Registration date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Mon Jun 29, 2009 12:22 pm

thnkssss !!
apa tue i'skill??
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/aquadudes
ThefT
[EP] Elite
[EP] Elite


Male
Capricorn Pig
Number of posts : 2344
Birthday : 1995-12-27
Age : 20
Location : Sabbah...bah@NaKaDnA$
Hobbies : Stay PAGAN,Sehati bedansa,Surfing,Tidur,SmS
Affiliation : MusliM@IslaM
Registration date : 2009-04-24

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Mon Jun 29, 2009 1:39 pm

+Yg skill bha yg canteksss
+Lha g2...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/lordofthedarkness
RANEL
VIP Member
VIP Member


Female
Leo Dog
Number of posts : 579
Birthday : 1994-08-08
Age : 22
Location : Tawau
Hobbies : Online :D
Affiliation : Islam
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Thu Jul 02, 2009 10:11 am

LAU AKUE LARH KN.

X D PJUK KUE CKIK LARH DEA TOO.

TRUZ NDA MLYN / CAP SMBRG.

HAHAHAA.

CARA MMJUK NY.

AYAT2 MANJA.

SEHHH.



TEW LARH SSAH NY LAU KAPEL MAR AKUE.

RATU MANJA N RATU MEJOK !

AHAHHAHAHA




_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/viruschyentha
naz@
[EP] Expert
[EP] Expert


Male
Scorpio Monkey
Number of posts : 320
Birthday : 1992-11-22
Age : 24
Location : tawow..
Hobbies : ..
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Thu Jul 02, 2009 11:29 am

ish...4
Back to top Go down
View user profile http://nazebrahim@yahoo.com
iTunes
[EP] Kawan


Male
Aquarius Dog
Number of posts : 152
Birthday : 1995-01-26
Age : 21
Location : Houstan / JPN !!
Hobbies : DILF !!!
Registration date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Thu Jul 02, 2009 1:01 pm

errrrmmm...
kalau aku endak mau lah couple untk masa skrg ne...
still muda lagi...
walaupun prmpuan secatik mana pn,aku tetap endak mau couple!!
dia cantik kekkk,dia jelek kekkk,dia manja kekkkk...
AKU TETAP DGN PENDIRIAN KUE..
skrg ne aq fikir pelajaran kue sj....
gunakan masa untuk buat yg berfaedah...
DISIPLIN HARUS ADA PADA SESEORANG ITUE !!
akue nak bg pesanan kpd abg/kakak yg mengahadpi PMR/SPM,
untk sementara ne,bgs tutup handphonelah dulu..gunakan tangan kamu untuk pengang pencil,
bukan pengang HP......tgk/bc lah buku , bkn bc/tgk sms...ok...
termasuk jua yg UPSR tue.......mau dekat sdh !!
and akue msti dpt sekurang2 6A dlm PMR........................................ok...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/aquadudes
josebell
[EP] Master
[EP] Master


Male
Scorpio Goat
Number of posts : 879
Birthday : 1991-11-10
Age : 25
Location : tamparuli
Hobbies : online
Affiliation : sda
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Fri Jul 03, 2009 4:13 am

kalau perempuan merajuk malas saya mau pujuk peduli dia merajuk seumur hidup dia.. hahaha
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/josebell
iTunes
[EP] Kawan


Male
Aquarius Dog
Number of posts : 152
Birthday : 1995-01-26
Age : 21
Location : Houstan / JPN !!
Hobbies : DILF !!!
Registration date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Fri Jul 03, 2009 10:10 am

yaaaaa...
btl tue jose !!
aq benci btl perempuan manja & kuat merajuk !!
(KALAU SESIAPA TERASA SINI SORRIE LAH YA..TEPUK DADA TNYALAH SENDIRI)
HAHAHA xd
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/aquadudes
Hani Farizah
Administrator
Administrator


Female
Libra Monkey
Number of posts : 196
Birthday : 1992-10-19
Age : 24
Location : Kota Kinabalu Sabah Malaysia
Hobbies : hang out,shopping
Affiliation : Brunei
Registration date : 2009-03-13

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Fri Jul 03, 2009 10:23 am

iTunes wrote:
Merajuk? Bagaimana untuk pujuk?

Saya percaya setiap pasangan akan mempunyai masalah ini.Tidak kira sama ada anda telah berkahwin ataupun sedang berkapel.Jika tidak berlaku merajuk dalam perhubungan, bukan perhubungan maknanya.Tetapi, sekiranya si Dia merajuk.Apakah yang anda akan lakukan?

Kenapa merajuk?

(Sebelum kita mengetahui cara untuk memujuk ini, kita harus tahu apakah menyebabkan seseorang itu merajuk. Seseorang itu merajuk disebabkan atas beberapa sebab.)

1. Cemburu:
Ya, ini merupakan faktor utama kenapa si Dia merajuk. Dia cemburu disebabkan ada sesuatu yang cuba mengambil anda dari dirinya. Seperti kawan-kawan, pekerjaan, keluarga dan sebagainya.


2. Tidak dapat apa yang diinginkan
Si Dia menginginkan sesuatu dari anda, tetapi anda tidak memberikannya. Sebagai contoh, Si Dia ingin memakan roti canai (kenapa pasal roti canai pulak ni?), tetapi anda tidak mahu, dan anda ingin makan benda lain. Jadi, si Dia pun merajuk sebab dia hendak jugak makan roti canai. Payah jugak ni.

3. Orang lain lebih hebat dari dia
Adakalanya dia akan merajuk untuk mendapatkan perhatian dari anda. Dan kadangkala, si Dia merajuk disebabkan ada sesuatu yang membuatkan dia berasa marah dan tidak selesa. Untuk mengubat perasaan dia itu, dia perlukan anda disamping dirinya tetapi dengan cara yang sangat berbeza r12; merajuk.

Bagaimana nak pujuk?

(Ok. Sekarang ini kita sudah mengetahui sebab kenapa si Dia boleh merajuk. Dan sekarang bagaimanakah cara untuk memujuknya. Diingatkan, tips-tips ini bukan langkah-langkah untuk memujuk, cuma sebagai panduan atau tips sahaja.)

1. Terangkan perkara sebenar
Adalah lebih mudah berkata benar dari berdusta. Ceritakan kepada si Dia apa yang berlaku pada anda dan tanya pada si Dia kenapa dia merajuk. Berterus teranglah (baca tentang 5 Tips Dalam Berpasangan) dalam perhubungan anda. Janganlah berselindung. Dengan mengwujudkan budaya bertanya dan berkata benar ini, dapat mengeratkan perhubungan kerana, anda mengambil berat si Dia. Ini juga bermaksud anda menunjukkan bahawa anda menyayangi dia.

2. Bertolak ansurlah dan bijak dalam membuat keputusan
Memang sukar untuk kita bertolak ansur tetapi tidak bermakna kita kalah sekiranya kita mengalah. Dalam situasi sebegini, anda haruslah bijak dalam membuat sesuatu keputusan. Sekiranya si Dia merajuk dan anda tidak berjaya memujuknya, gunakan gaya anda yang tersendiri dalam memujuk hatinya. Dengan ini, anda kelihatan bijak dalam membuat keputusan.

3. Ucapkan kata-kata r0;manisr1;
Manis tidak semestinya manis bukan? Ketika si Dia tengah merajuk, cuba anda bergurau senda dengan dia dengan menggelarkan si Dia, r0;bucukr1;, r0;comotr1;, r0;manjer1; dan sebagainya. Dalam pada itu, selit-selitkan ayat-ayat power anda dalam perbualan tetapi masih mengekalkan perkataan-perkataan manis seperti yang saya sebutkan tadi. Adalah amat kelakar bagi saya sehinggakan saya pun sedang tersengih pada ketika ini.

4. Nyanyikan lagu buatnya
Har30;tips ini merupakan bagi saya tips yang paling ultimate. Kalau ditanya, berapa ramai yang sanggup nyanyi untuk kekasihnya? Pernah tak anda menyanyikan lagu untuk kekasih anda? Mungkin jawapannya ramai yang mengatakan tidak. Tetapi, kawan sy pernah. Saya tidak berkata bohong. Kawan saya pernah dendangkan lagu kepada kekasihnya. Dan mereka siap berkaraoke di dalam phone lagi. Mereka berduet bersama-sama. Adakah si Dia akan tersenyum dan ketawa? Sudah pasti ya. Kerana dapat mendengar suara buah hatinya menghiburkan dirinya. Tidakkah ianya menggembirakan? Sudah pasti senyuman terukir di bibirnya
.

(Seperti yang saya katakan tadi, tips-tips ini bukanya langkah-langkah tetapi merupakan panduan bagi anda dalam memujuk pasangan anda. Mungkin ada di antara tips ini tidak sesuai dilakukan kepada pasangan anda tetapi tips ini mungkin berjaya membuatkan si Dia tersenyum.)

Huahuahuahua:happy1:






urm..kau nie ada gf ka??
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/75224137
RANEL
VIP Member
VIP Member


Female
Leo Dog
Number of posts : 579
Birthday : 1994-08-08
Age : 22
Location : Tawau
Hobbies : Online :D
Affiliation : Islam
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Fri Jul 03, 2009 10:31 am

HAHAHAHAA


XTRASA PUWN.


ITS UP TO URSELF LAU MAU BENCI URG YG MANJA N KUAT MEJOK !


COZ LEN URG LEN PRSAAN LEN RSA.


LEN URG LEN PRGAI.

TY KAW DPT GF KUAT MEJOK N MANJA BTUL BRU KAW TAW !

HAHAHAHAHA

=)

_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/viruschyentha
iTunes
[EP] Kawan


Male
Aquarius Dog
Number of posts : 152
Birthday : 1995-01-26
Age : 21
Location : Houstan / JPN !!
Hobbies : DILF !!!
Registration date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Fri Jul 03, 2009 10:56 am

Admin :
hahaha XD
hye admin !!
errrrmmm...
tedalah admin...endak suka ada couple...menyusahkan...
hehehe

Ranel :
errrrmmm..
jan mrh ya....
aq endaklah mau GF yg manja...
hehe XD
aq suka yg alim2..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/aquadudes
RANEL
VIP Member
VIP Member


Female
Leo Dog
Number of posts : 579
Birthday : 1994-08-08
Age : 22
Location : Tawau
Hobbies : Online :D
Affiliation : Islam
Registration date : 2009-03-09

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Fri Jul 03, 2009 11:06 am

ALIM2 PUWN ADAR JUAK YG MANJA.

HUAHUAHUAAA

_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/viruschyentha
iTunes
[EP] Kawan


Male
Aquarius Dog
Number of posts : 152
Birthday : 1995-01-26
Age : 21
Location : Houstan / JPN !!
Hobbies : DILF !!!
Registration date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Fri Jul 03, 2009 11:09 am

ermmm..oklah
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/aquadudes
naz@
[EP] Expert
[EP] Expert


Male
Scorpio Monkey
Number of posts : 320
Birthday : 1992-11-22
Age : 24
Location : tawow..
Hobbies : ..
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Fri Jul 03, 2009 12:44 pm

sokong ko itunes..

awal bha...

becouple...kan...
Back to top Go down
View user profile http://nazebrahim@yahoo.com
ThefT
[EP] Elite
[EP] Elite


Male
Capricorn Pig
Number of posts : 2344
Birthday : 1995-12-27
Age : 20
Location : Sabbah...bah@NaKaDnA$
Hobbies : Stay PAGAN,Sehati bedansa,Surfing,Tidur,SmS
Affiliation : MusliM@IslaM
Registration date : 2009-04-24

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Sat Jul 04, 2009 2:46 am

+Darah muda bha kita ney
+Hakhakhak....

Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/lordofthedarkness
iTunes
[EP] Kawan


Male
Aquarius Dog
Number of posts : 152
Birthday : 1995-01-26
Age : 21
Location : Houstan / JPN !!
Hobbies : DILF !!!
Registration date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Sat Jul 04, 2009 3:07 am

errrmmm.ya tue bro'theft...
hahaha XD...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/aquadudes
Sponsored content




PostSubject: Re: Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya   Today at 11:19 am

Back to top Go down
 
Sebab perempuan merajuk & Cara untk menghilang Merajuknya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Cara mudah merawat discus
» Cara memasukan foto melalui upload Photobucket
» Cara membuat diy protein skimmer
» Cara Packing Ikan Arwana untuk kirim ke Luar Kota
» Cara merawat Ikan Arwana di aquarium

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Exclusive Profile[Facebook] :: Exclusive cafe :: Off Topic-
Jump to: